HTML

Oddo nem lesz ott a nyári Európa bajnokságon!

2008.05.25. 16:57 :: pappmt

Massimo Oddo világbajnokként nem lesz jelen a nyári Európa bajnokságon.

A Milan jobb oldali védője kimaradt Roberto Donadoni szövetségi kapitány bővebb keretéből is, ami nem történt véletlenül. Tulajdonképpen ezt az idényt Oddo végigszenvedte, csapatával együtt neki is rosszabodott a formája és sérülések is nehezítették a munkáját.

"Hogy őszinte legyek, arra azért nem számítottam, hogy nem hívnak meg még a bővebb keretbe sem!" - nyilatkozta Oddo. "Két év munkája tulajdonképpen néhány hét alatt összeomlott! Lett volna két hetem arra, hogy a torna rajtjára megfelelő fizikai állapotba hozzam magam, de nem kaptam meg a lehetőséget erre a kapitánytól."

Az Olasz szövetségi kapitány a jobbhátvéd posztján Gianluca Zambrotta mellett Christian Panuccira számít Massimo Oddo helyén.

Szólj hozzá!

Címkék: olasz válogatott

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása