HTML

Gattuso és a Bayern München

2008.05.10. 12:07 :: pappmt

Reménykedjünk benne, hogy az átigazolási pletykák nem igazak és Gennaro Gattuso nem igazol a Bayern München csapatába!

Gattuso szíve az AC Milan csapatához tartozik és nem hiszem, hogy 1 "kicsivel" több pénzért átmenne Németországba játszani, így 30 évesen. Amint Gattuso pályára lép a Milan színeiben a játék képe megváltozik és úgy veti bele magát a küzdelmbe mint 1 dühös, de becsületes bika! Hogy csak egy példát mondjak a Manchaster elleni tavalyi BL meccsen Gattuso mellett Cristiano Ronaldo úgy játszott, mint egy 17-18 éves aki most került fel a B csapatból a nagyok közé! Egyszerűen nem volt esélye Ronaldonak Gattuso mellett. Hiába eszméletlenül gyors és jól cselez, de a fáradhatatlan bika (Gattuso) mellett egyszerűen nem jutott levegőhöz. A Milan csapatának egyszerűen szüksége van Gattusora a pályán és azon kívül is!

Milyen okai lehetnek az Ő távozásának egyébként?

Szerintem ha távozni fog akkor azt biztosan azért teszi, mert tart attól, hogy az újjá épített fiatal Milan csapatban nem lesz lehetősége mindig játszani és kiszorítják a fiatal tehetségek a kezdő 11-ből vagy azért távozik, hogy pályafutása vége felé összeszedjen egy kis plussz pénzt és, hogy 1 másik csapatban is bizonyítsa hihetetlen állóképességét és fáradhatatlan küzdeni akarását.

Remélem, hogy a Gattuso ügyben egy olyan megoldás születik ahol a csapat és a játékos is jól járhat....

Szólj hozzá!

Címkék: átigazolások

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása