HTML

Középcsatárt keres az AC Milan!

2008.05.04. 16:13 :: pappmt

A csapat, mint tudjuk csatár problémákban szenved! Rengeteg klasszis támadónk van, de valahogy nem úgy megy nekik a gólszerzés, mint ahogy annak mennie kéne... Ebben a bejegyzésben sorra veszem a lehetséges csatár igazolásokat.

A 2 kiszemelt: Luca Toni és Emmanuel Adebayor

Luca Toni: Ő egy remek választás lenne, mert már bizonyított az olasz első osztályban, de viszont nem hiszem, hogy 1 év után elszerződne a Bayern gárdájától. Talán a következő idény végén lehetne Őt elcsábítani, mert korábban azt nyilatkozta, hogy még szeretne a Serie A-ban szerepleni. A képességei nagyon jók, szinte tökéletes választás lenne a csapatnak :) Reménykedem benne, hogy eljön a kedvünkért...

Emmanuel Adebayor: Nem tudom, valahogy nekem nem illik bele a Milan csapatába! Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ott lássam a pályán piros-fekete mezben, ráadásul az olasz első osztályban. Ettől függetlenül egy kiváló csatár aki még sokra fogja vinni, csak szerintem nem a Milanban és nem a Serie A-ban....

Ha Én választhatnák 1 csatárt az AC Milan csapatának az minden bizonnyal Mario Gomez lenne! Gomez a Bundes ligában szerpel a Stuttgart csapatában, de szerintem hamarosan kinövi azt a csapatod és akkor talán le lehetne rá csapni. Fiatal, erős, gyors, jól fejel és igazi csapat ember.. Remélem egyszer láthatom az Ac Milan mezében játszani :)

U.i. Reménykedjünk benne, hogy Ronaldo teljesen egészséges lesz jövőre!!!

Szerintetek Ki lenne a legjobb választás a középcsatár posztjára?

Szólj hozzá!

Címkék: átigazolások

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása